+420 222 314 458 CRC Holding s.r.o., Office Center Zirkon Sokolovská 131/86 186 00 Praha - Karlín Česká republika

Víza do Ruska -Typy víz

Pro naše klienty zařizujeme následující typy víz:

Turistické vízum

Vízum slouží ke krátkodobému pobytu v Ruské federaci za účelem návštěvy turistického charakteru. Uděluje se na základě turistického pozvání od ruské cestovní agentury, které Vám rádi zařídíme. Maximální délka pobytu na toto vízum je 30 dnů, vízum může být jednovstupové nebo dvouvstupové.

Obchodní vízum

Vízum slouží k pobytu v Ruské federaci za účelem obchodních cest. Vízum může být jednovstupové nebo dvouvstupové s platností do 90 dnů, vícevstupové  s platností do 1 roku. Uděluje se na základě pozvání  od ruské právnické osoby, které Vám rádi zařídíme, nebo na základě pozvání vydaného Federální migrační službou RF.  U tohoto typu víza rozlišujeme i její speciální určení, tzn. zařídíme vízum pro členy posádky, řidiče kamionů a technické pracovníky.

Pracovní vízum

Vízum se uděluje k pobytu v Ruské federaci za účelem provedení pracovní činnosti na základě pozvání vydaného Federální migrační službou RF.  Vízum může být jednovstupové s platností do 90 dnů, vícevstupové s platností dle pozvání. U tohoto typu víza se navíc musí doložit potvrzení o negativním testu na HIV, které nesmí být starší než 3 měsíce.

Humanitární vízum

Vízum se uděluje k pobytu v Ruské federaci  za účelem dobročinné nebo humanitární mise,  a také za účelem vědecké, kulturní a sportovní činnosti. Vízum může být jednovstupové nebo dvouvstupové s platností do 90 dnů, vícevstupové  s platností do 1 roku. Vízum se vydává na základě pozvání od právnické osoby, na základě rozhodnutí Ministerstva zahraničí RF nebo na základě pozvání vydaného Federální migrační službou RF.

Soukromé vízum

Vízum slouží ke krátkodobému pobytu v Ruské federaci za účelem soukromé návštěvy. Vízum může být jednovstupové nebo dvouvstupové s platností do 90 dnů. Uděluje se na základě pozvání vydaného Federální migrační službou RF.

Studijní vízum

Vízum se uděluje k pobytu v Ruské federaci za účelem studia ve školském zařízení. Může být  jednovstupové nebo dvouvstupové s platností do 90 dnů.  Vízum se vystavuje na základě pozvání vydaného územním orgánem Federální migrační služby RF. U tohoto typu víza se navíc musí doložit potvrzení o negativním testu na HIV, které nesmí být starší než 3 měsíce.

Ceník služeb je k nahlédnutí zde.

On-line podání žádosti o vízum do Ruska zde:

Objednávku vytvoříte postupným zadáváním potřebných údajů formou výběru z nabídky níže.

Uvedené ceny jsou vč.DPH. Za tyto ceny ZÍSKÁTE VÍZUM bez jakýchkoliv dalších poplatků.